Адел бяга от славата

Британският музикален феномен Адел сподели, че е уморена от известността и иска да се скрие за известно време от камерите. Певицата призна, че постоянните медийни изяви не са по вкуса й и прави всичко възможно да ги избегне.
24-годишната англичанка се сдоби с изключителна слава благодарение на последния си студиен албум – „21”, който се хареса на критиците и феновете по цял свят. Нейните песни се радват на огромен успех и донесоха на своята изпълнителка множество престижни музикални награди, сред които за най-добра певица, песен и албум. Адел бързо се превърна в сензация и следователно – в мишена на папараците.

В интервю за американското телевизионно предаване „Today”, Адел сподели, че не желае да привлича такова голямо внимание върху себе си. „Никога не съм искала да съм известна, славата не ме вълнува. Това, което винаги съм искала да правя, е да пея” – беше честна изпълнителката на „Someone Like You”.

Певицата е благодарна за подкрепата на своите фенове и оценява постигнатият успех, но предпочита да насочи своите усилия към създаването на нови песни, вместо към снимките за различни списания. „Искам да ме харесват заради музиката, която правя, а не заради публикациите, свързани с мен” – сподели тя.

Изглежда, че звездата е намерила печелившата стратегия, с която да се скрие от обективите. Известната със своята консервативна визия Адел разказва как в стремежа си да не бъде разпозната сменя изцяло своя имидж. „Разхождах се по Трафългар скуеър, облечена в пижамата си. Бях сложила огромно зелено палто и розови ботуши. Никой не ме разпозна, защото обикновено съм в черно” – смее се певицата.

| »